Jump to navigation menu

Calvados chokoladetrøfler

  • Posted on November 16, 2011 at 19:46

Chokoladetrøfler smager herligt til eftermiddags- eller aftenkaffen. Jeg er helt vild med denne opskrift, hvor den kraftige smag af æblebrændevin bliver perfekt balanceret af den søde lyse chokolade.

Du skal bruge:

  • 1,5 dl sødmælk
  • 350 g lys chokolade
  • 1 dl calvados
  • kakao til pynt

Først smeltes chokoladen forsigtigt over et vandbad. Pas på at chokoladen ikke bliver for varm (ca. 45 grader). Herefter blandes sødmælk og calvados med chokoladen og der piskes grundigt. Sæt chokolademassen i køleskabet overdækket med film natten over.

Der laves små kugler med en teske. Kuglerne kan evt. hånddyppes i lys chokolade for at gøre dem helt ensartede. Herefter vendes de straks i kakao.

De færdige calvadostrøfler afkøles ved ca. 10-15 grader. Du kan evt. sætte dem ved et åbent vindue.

Så er der serveret!

Leave a Reply

* Copy this password:

* Type or paste password here:

8,494 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

Top