Jump to navigation menu

Cornflakes Toppe

  • Posted on September 3, 2012 at 09:37

Disse småkager er en nydelse for alle der elsker chokolade! De er super hurtige og nemme at lave, og så smager de bare fantastisk. Jeg må indrømme at jeg altså laver dem året rundt. Da de er glutenfri er det også en rigtig god løsning til glutenallergiker eller til andre som helst vil undgå gluten i deres kost. Det er derfor en dessert som næsten alle kan spise og et rigtig godt valg når man får gæster til eftermiddagskaffen.

Du skal bruge:

  • 125 gram palmin
  • 1½ dl flormelis
  • 1 dl kakao
  • 50 gram rosiner
  • 5 dl cornflakes

Først smeltes palminen i en stor gryde. Herefter røres kakao og flormelis i. Rosinerne hakkes og dernæst røres rosiner og cornflakes ind i massen. Fordel dejen i små papirforme/mini muffinforme med en teske og stil dejen i køleskabet til den er fast.

God fornøjelse!

Tip i julen: Lav dine Cornflakes Toppe om formiddagen, så er de allerede klar til eftermiddagskaffen! De smager skønt som supplement til en kop espresso, eller til en lille cognac!

 

Leave a Reply

* Copy this password:

* Type or paste password here:

8,494 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

Top